Lidt om os
Egentlig er det underligt, men det sker tit, at en virksomhed eller private arrangerer en stor fest eller aktivitet, hvor der ikke spares på noget. Lækker mad, god vin, fri bar og flot udsmykning er f.eks. ingredienser som der (næsten) altid er styr på, når folk holder fest.

Desværre er det tit musikken/underholdingen, der bliver nedprioriteret. De fleste kender godt til en fest, som blev spoleret af en dødssyg musiker på et Hammond-orgel eller 'en-fra-festens-lillebror-eller-fætter-der-lige-er-startet-som-discjockey.

Ved mange festlige lejligheder er den længste periode den, hvor gæsterne skal have det sjovt sammen og danse. Alligevel er amatør-pladevendere og et dårligt anlæg desværre et meget almindeligt fænomen.

Det har altid undret os at man sparer på festens vigtigste ingrediens- alle kan jo bagefter huske om de dansede og sang eller blot sad og kedede sig.

Vi har været djs i sammenlagt over 100 år! Og ved alt om hvordan musikken skal være til en firma-fest hvor der er folk i 20erne helt op til 60erne.

Lige så vel som vi ved noget om hvordan musikken skal være til bryllupper, runde fødselsdage og andre festlige sammenkomster hvor familie og venner er samlet.

Det er vigtigt at man hele tiden sørger for at flertallet syntes om musikken. Husk på at hvis man spiller et bestemt hip hop-nummer for festens yngste eller et dansktop-nummer for festens ældste, som alle andre gæster ikke kan holde ud, ja så spiller man for en gæst i stedet for at spille for flertallet. Selvom man musikalsk kan komme vidt omkring med disse fem djs, er der dog nogle genrer, som ikke bliver repræsenteret. Jazz, klassisk, folkemusik,heavyrock, hård techno og hip hop spiller disse fem djs ALDRIG!

Det skal naturligvis også bemærkes at alle fem sagtens kan finde ud af at tale i en mikrofon, hvilket betyder at en speciel aktivitet i løbet af natten(lanciers, konkurrencer, natmad , gas med chefen) sagtens kan afvikles af discjockeyen. Hvorfor booke nogen der lyder næsten som den ægte vare, når originalerne er her?

Med Dan, Philip, Lille Lars og Joakim er der garanti for at netop din fest eller arrangement får leveret den fest-musik, som bringer flest mulige i godt humør.